Top 5 dames herfstgeuren

Gepubliceerd op 21 september 2022 om 16:21

De herfst is vandaag officieel begonnen. Heb jij ook al zin in de gezellige dagen, onder een warm dekentje? Geurkaasjes voor gezelligheid en warme geuren. 

Ik heb 5 perfecte herfst geuren voor je uitgezocht, zodat het voor jou wat makkelijker wordt om een passende geur bij dit seizoen uit te zoeken. 

Nummer 1 - D&P ''H3''

H3 is een, intens, verleidelijke, vanille geur.

Het is een vrij zoete geur, maar niet suikerachtig of snoepachtig zoals veel zoete geuren wel zijn. Vanaf het begin ruikt het uniek. Ik ruik romige vanille, amandel en een boozy kokosnoot.

De parfum ruikt bijna wel eetbaar en heeft wat weg van een marsepeinkoekje vanwege de amandelen.

Het is een sexy en kruidige geur met pit. Voor sommige mensen kan het iets te extreem zijn, maar het is absoluut een lieveling van velen.

De levensduur van de geur is super goed, het blijft wel meer dan 10 uur hangen en ook de sillage (aanwezigheid) is zeer sterk.

Je kunt deze stijlvolle geur tijdens iedere gelegenheid dragen, maar in mijn ogen is het vooral geschikt voor de speciale gelegenheden waar je wilt schitteren. 


Nummer 2 - D&P ''Y1''

Y1 is een lichte zoete geur dat elegant en lief is.

Het is zoet, maar tegelijkertijd ook fris. De opening is fruitig met lekkere aardbeien, frambozen en weelderige peer. Daarna ontwikkelt de geur en worden perenbladeren en aardbeien gecombineerd met romantische jasmijn en pioen.

Een heerlijk warme basis van amber, musk en patchouli voegen een zwoele aanraking toe die mooi contrasteert met de lichthartige zoetheid van de aardbeien, resulterend in een geur dat uitbundig, speels en een tikkeltje ondeugend is.

De performance van de geur is oké maar niet geweldig, maar juist fijn voor de vrouwen die geen geur willen hebben dat heel luid is, maar een wat lichtere geur willen.

Het doet mij denken aan een charmante dame dat schattig is en door het park loopt in een mooie jurk en stiekem wel van een flirt houdt en klaar is om de nacht weg te dansen.


Nummer 3 - D&P ''T7''

T7 is een sexy, bloemige parfum met veel warmte! 

Het opent met zoete honing in combinatie met de prachtige noot van orchidee. Terwijl de geur zich vast nestelt in de huid, vermengt de noot mirre zich met orchidee waardoor er een exotische, rijk en diepe geur ontstaat.

De performance van de geur is prima, het blijft lang hangen en ook de sillage is sterk genoeg om door mensen opgemerkt te worden.

Velvet Orchid straalt vrouwelijkheid, elegantie en luxe uit. Je voelt je een prinses wanneer je deze geur draagt. Het is een geur dat mij doet denken aan een mysterieuze dame in een mooie sexy jurk!

Ik zie het vooral gedragen worden tijdens een date of een feestelijke gelegenheid, maar als je het aan durft kun je het ook casual dragen.


Nummer 4 - D&P ''Y5''

Deze geur vind ik echt heerlijk. Het is een zachte bloemige geur, die erg warm is en erg lang blijft hangen.

In het een begin een hele krachtige geur, maar in de loop van tijd wordt hij wat zachter en kruidiger met een hele subtiele bloemengeur. Ook wel een sensuele warme geur.

Lekker voor dagelijks gebruik, maar ik kan me ook goed voorstellen dat velen dit parfum gebruiken voor speciale gelegenheden.

Ik was bang om te veel van de lavendel te ruiken, maar die komt er absoluut niet overheersend in terug.


Nummer 5 - D&P ''J3''

J3is een verleidelijke, honinggeur.

Als je een liefhebber van honing bent dan moet je dit geurtje minstens een keer geprobeerd hebben. Het opent zeer fruitig met onder andere grapefruit en bloedsinaasappel.

Al snel zal je door de fruitigheid heen, de zoetheid van de honing opmerken dat zeer duidelijk aanwezig is. Het is dik, intens, rijk, zoet en erg lekker.

Het is een iets wat gedurfde geur dat zeker niet voor iedereen is weggelegd, het is namelijk nogal aanwezig en zoet. De performance van de geur is zeer goed. Het blijft lang hangen en ook de sillage is prima.

Het is een geur dat zeer geschikt is voor een avondje stappen. Trek een sexy setje aan met high heels en spray wat van deze geur op en reken er maar op dat je complimenten krijgt van de mannen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.