Top 5 heren herfstgeuren

Gepubliceerd op 22 september 2022 om 16:36

Gisteren heb ik het gehad over de lekkerste dames herfstgeuren. Vandaag ga ik het uiteraard hebben over de top 5 heren herfstgeuren.

 

Nummer 1 - D&P ''F1''

De parfum F1 ruikt lekker, heeft duidelijk een eigen karakter, voldoende diepte en een paar leuke twists. En alles is goed in balans. Het zou de ideale schoonzoon kunnen zijn.

Ik ruik vooral het donker gepolijste houtakkoord gecombineerd met zoete vanille en een twist van viooltjes. Een beetje in de verte ruik ik nog een heerlijke noot van cognac ondersteund door harsen.

In de top verfrist met mandarijn en licht accent van zoethout.


Nummer 2 - D&P ''P5''

Sommige geuren zijn blijvend en zo ook de P5 voor heren. Deze geur is geschikt voor jonge heren en mannen van alle leeftijden. Het is 's morgens een vleugje opspuiten en 's avonds ruik je het nog. Da's puur gemak voor de meeste heren. Niet alle heren houden ervan dat het luchtje goed ruikbaar blijft, die hebben liever een lichtere variant. De meeste vrouwen zijn dol op de verleidelijke walm van P5. De geur blijft er 1 in een miljoen. 


Nummer 3 - D&P ''V4''

De V4 herengeur is een unieke geur, die zeer kruidig is, mannelijk en toch fris. Door zijn warmte wordt deze herengeur 'bestempeld' als geur voor de winter, terwijl de geur geschikt is om het hele jaar door te dragen en zo ook uitstekend is voor de herfst. Afhankelijk van de dagbesteding, wellicht op een zomerse stranddag is deze herengeur iets teveel van het goede. Doordat de geur vrij krachtig is, blijft deze lang hangen. 


Nummer 4 - D&P ''D3''

D3 is een zoete en warme geur voor mannen. Met name de lavendel en iris zorgen voor een luxe, sexy en elegante geurbeleving die lang blijft hangen. Alvast een spoiler alert: dit luchtje scoort érg goed!

D3 is het beste in de lenteherfst en winter te dragen. Omdat het geurtje vrij warm en zwaar is, is het in de hete zomerzon minder geschikt. De warme dagen zijn voorbij dus eindelijk hebben we weer de perfecte dagen voor deze heerlijke geur!

 


Nummer 5 - D&P ''P14''

P14 is onze nieuwste herengeur. Het is aanvankelijk vooral een zoete geur die toch fris aanvoelt. De opening vooral voelt tropisch aan en wordt ondersteund door een zoete tint van lavendel en vanille, waar later houtachtige noten aan toegevoegd worden. Alles is goed gebalanceerd en zorgt voor een aangename frisse, licht zoete, licht zwoele geur die vrijwel overal kan gedragen worden.

Dit is geen showstopper, maar eerder een casual dagelijkse geur waar je veel genot van zult hebben. Geen beest, geen overheersende geur, gewoon goed.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.