Parfum party

Een gezellige geurende parfum avond! Lijkt je dit wat? Geef dan een party!

 

In principe kan er op elke avond van de week een party gehouden worden, behalve op vrijdag avond, omdat dan de winkel ook geopend is.

De parfum party gaat als volgt:

Je nodigt bijvoorbeeld vrienden, familie, buren en bekenden uit voor een parfum party. Het kunnen zowel dames zijn, maar heren zijn ook vaak dol op parfums. Zolang ze maar geïnteresseerd zijn in parfums en geurtjes in huis.
Die avond geven we eerst een korte uitleg over het bedrijf en haar producten en daarna mag iedereen de geurtjes uitproberen. Ik neem alle lijsten van de parfums, proefmonsters van de geuren en testers van de huisgeuren mee als je de party thuis geeft.
Zodra iedereen een keuze heeft gemaakt, zal ik uitrekenen hoeveel parfums er zijn verkocht. Op een parfum avond hebben we namelijk stapelkorting; hoe meer er wordt verkocht hoe meer korting de hele groep krijgt! Het afrekenen gebeurd op de avond zelf zodat de gastvrouw het niet hoeft voor te schieten. Er kan dan zowel contant als met de pin betaald worden. Over het algemeen hebben we alles wel op voorraad en pak ik het de volgende dag in. Dan kan ik het meestal binnen twee dagen bij de gastvrouw thuis brengen.
Een party kun je thuis geven vanaf 7 personen.
Als je daar geen ruimte voor hebt of om een andere reden liever niet thuis de party geeft kan het ook achter in de winkel gehouden worden. Het voordeel hiervan is is dat iedereen gelijk zijn/haar aankoop mee naar huis kan nemen. Wij zorgen
dan ook voor de koffie/thee, wat anders te drinken en wat lekkers.
De gastvrouw krijgt altijd een klein presentje voor het organiseren van de avond.

Zowel bij ons in de winkel als bij iemand thuis zit er geen maximum aan. Bij iemand thuis wel een minimum van 7 personen en in de winkel een minimum van 5 personen (inclusief jijzelf).

 

Wil je graag een party geven?

Neem dan contact met ons op via tel.: 0658889459
of via onderstaande formulier