Nieuw in ons assortiment.

Ongewenste geur verwijderaar op waterbasis.

𝗩𝗲𝗿𝘄𝗶𝗷𝗱𝗲𝗿𝘁 ongewenste geuren door middel van natuurlijke stoffen zonder te maskeren en laat een blijvende, frisse geur achter!

𝗧𝗼𝗲𝗽𝗮𝘀𝘀𝗶𝗻𝗴
Elke omgeving met een ongewenste geur kunt u het gebruiken (keuken, badkamer, kantoor, etc)

𝗚𝗲𝗯𝗿𝘂𝗶𝗸𝘀𝗮𝗮𝗻𝘄𝗶𝗷𝘇𝗶𝗻𝗴
Voor het gebruik de fles goed schudden, en tijdens de toepassing de fles recht houden en gericht sluiten. Binnen enkele seconden zult u het effect ervan merken.

 

𝗗𝗶𝘁 𝗽𝗿𝗼𝗱𝘂𝗰𝘁 𝗶𝘀 𝗚𝗘𝗘𝗡 𝗽𝗮𝗿𝗳𝘂𝗺!

Autoparfum 12ml

€ 7,00

Autoparfum 12ml

€ 7,00

De D&P autoparfums laat je auto heerlijk ruiken. Het flesje bevestig je aan de binnenspiegel. Door het flesje iedere week even te kantelen druppel je wat olie op de houten dop en wordt de geur verspreid. Verkrijgbaar in 9 verschillende geuren.

Tip: Krijg je nou niet genoeg van de geur van 1 van je autoparfums? De 9 geuren zijn ook verkrijgbaar in geurstokjes.

Kamerspray 420ml

€ 12,00

Kamerspray 420ml

€ 12,00

De kamersprays zijn verkrijgbaar in 14 verschillende geuren. De voordelen van een D&P kamerspray in vergelijking met bijvoorbeeld geurstokjes is dat deze direct zorgt voor de verspreiding voor een heerlijke geur wanneer u dat wilt. Gebruik de kamerspray in uw huis, vakantiewoning of op de camping.

Tip: De kamerspray kunt u ook gebruiken op bijvoorbeeld kussens, dekens, plaids, want de kamerspray van D&P vlekt niet!

Geurstokjes 100ml

€ 12,00

Geurstokjes 100ml

€ 12,00

De D&P geurstokjes zijn verkrijgbaar in 9 verschillende geuren. Van zoet, vanille tot rustgevend. Geurstokjes zorgen voor een heerlijke geur in onder andere uw huis of kantoor en zien er daarnaast ook nog eens leuk uit als accessoire.

Hand-Desinfectie eau de Cologne.

Cadeaubon